• KRM-st-9_15_21_27_33_39_novo-(2)
  • 04_tip_nacrt
  • KRM-st-9_15_21_27_33_39_CAM_001
  • KRM-st-9_15_21_27_33_39_CAM_002

Стан – 89м2 / Tип 4 (9,15,21,27,33,39) / Кат 1-6

€600 / m2
88,25м2 2 Спални2 Бањи1 Гаража Печати

Краток опис:

Претсобјето од влезот го дели станот на три целини. Во него е сместено гостинско WC и бања. Дневниот престој е централно поставен од претсобјето и визуелно е поделен на два дела: кујна со трпезарија како една целина и дневен престој кој е осветлен со големи прозори и од кој се излегува на тераса. Спалните соби се поставени на двете страни  од претсобјето со посебни тераси.

Во кујната и бањата се предвидени керамички плочки – подни и ѕидни (модел/боја на плочките е по ваш избор), туш кабина и сите други санитарни елементи. На терасата се предвидени гранитни плочки.

Во станот е инсталиран гасификационен систем и клима уред. Подот е обработен со бамбусов лакиран паркет (бојата на паркетот е по ваш избор).

 

Рекапитулација на површини:

број – опис на просторијата, површина

1  претсобје – 8,64м2
2  кујна – 4,21м2
3  дневен престој – 23,79м2
4  спална соба – 14,58м2
5  бања – 4,96м2
6  WC – 2,43м2
7  спална соба – 17,61м2
8  тераса – 6,71м2
9  тераса – 5,32м2

вкупно површина – 88,25м2

 

За комплексот
slika-webКомплексот КРМЗОВ е лоциран во срцето на градот, во непосредна близина на градскиот парк и населбата Карпош – Струмица. Ова е првиот станбен комплекс во нашиот град од затворен тип. Со првиот изграден објект ги надминавме стандардните принципи на градба, со што, посебно внимание обрнавме на квалитетот на градба и на изборат на материјали. Затоа, повторно избравме да работиме со најдобрите YTONG, KNAUF, BATISOVE, KALE…
Близината на паркот е воедно и добра прилика за прошетка и спортски активности, а мирната локација е одлична за децата.
Повеќе за комплексот прочитајте овде.

Коментирај

коментари

Карактеристики

Локација