• KRM-L2-st-6_10_14_18_22_26_CAM_003
  • 08_tip_nacrt
  • KRM-L2-st-6_10_14_18_22_26_CAM_001
  • KRM-L2-st-6_10_14_18_22_26_CAM_002

Стан – 65m2 / Тип 8 (6,10,14,18,22,26) / Кат 1-6

€600 / м2
65,46м2 1 Спална1 Бања1 Гаража Печати

Краток опис:

Претсобјето го дели станот на две целини. Во него е сместена бањата и е доволно е просторно за да собере вграден плакар. На едната страна од претсобјето е поставена спалната соба која излегува на тераса, а на другата страна од претсобјето е поставен дневниот престој кој визуелно е поделен на два дела: кујна со трпезарија како една целина и голем дневен престој кој е осветлен со големи прозори и од кој се излегува на тераса која е заедничка со спалната соба.

Во кујната и бањата се предвидени керамички плочки – подни и ѕидни (модел/боја на плочките е по ваш избор), туш кабина и сите други санитарни елементи. На терасата се предвидени гранитни плочки.

Во станот е инсталиран гасификационен систем и клима уред. Подот е обработен со бамбусов лакиран паркет (бојата на паркетот е по ваш избор).

 

Рекапитулација на површини:

број – опис на просторијата, површина

1  претсобје – 5,34м2
2  кујна – 6,84м2
3  дневен престој – 27,09м2
4  спална соба – 14,64м2
5  бања – 4,98м2

6  тераса – 6,57м2

вкупно површина – 65,46м2

 

За комплексот
slika-webКомплексот КРМЗОВ е лоциран во срцето на градот, во непосредна близина на градскиот парк и населбата Карпош – Струмица. Ова е првиот станбен комплекс во нашиот град од затворен тип. Со првиот изграден објект ги надминавме стандардните принципи на градба, со што, посебно внимание обрнавме на квалитетот на градба и на изборат на материјали. Затоа, повторно избравме да работиме со најдобрите YTONG, KNAUF, BATISOVE, KALE…
Близината на паркот е воедно и добра прилика за прошетка и спортски активности, а мирната локација е одлична за децата.
Повеќе за комплексот прочитајте овде.

Коментирај

коментари

Карактеристики

Локација