Комплекс 1


 
Најпрво Локација?….

Комплексот КРМЗОВ е лоциран во срцето на градот, во непосредна близина на градскиот парк и населбата Карпош – Струмица. Ова е првиот станбен комплекс во нашиот град од затворен тип. Со првиот изграден објект ги надминавме стандардните принципи на градба, со што, посебно внимание обрнавме на квалитетот на градба и на изборат на материјали. Затоа, повторно избравме да работиме со најдобрите YTONG, KNAUF, BATISOVE, KALE…

Дали знаете дека вашиот стан може да штеди?

  • YTONG – блокови кои нудат оптимална топлинска изолација во комбинација со носечка способност и безбедност од пожар, а во исто време и ги исполнуваат Вашите барања за заштита од врева и штедење на енергија (www.xella.com).
  • KNAUF – присутни во градежништвото повеќе од 80 години. Со фантастичниот материјал, гипс, создаваат удобност во просториите за живеење и работа. Кнауф значи иновација и квалитет (www.knauf.com.mk).
  • Термо – фасада од EPS блокови покриени со посебен материјал на база на акрил со висок степен на отпорност ПВЦ столарија со петкоморни профили и застаклување со четирисезонско стакло…

Објектите се затворени со ПВЦ столарија со петкоморни профили и застаклување со четирисезонско стакло…

Секој стан, како и целиот комплекс ќе биде приклучен на дистрибутивната гасификациона мрежа и во секој стан ќе има поставено индивидуален котел кој ќе го снабдува станот со топла вода, плин за греење и плин за готвење. Планирано е и поставување на климатизери во становите, како и поставување на инсталација за парно греење.

Паркетот е од бамбусово дрво, лакиран во висок или мат сјај.

Претсобјата, кујните и бањите(WC) се покриени со керамички плочки од KALE (www.kale.com.tr) и се опремени со сите потребни санитарни елементи (тоалетна школка, лавабо, туш кабина или када).

Близината на паркот е воедно и добра прилика за прошетка и спортски активности, а мирната локација е одлично катче за децата.

Достапни се повеќе различни големини на станови.

Правите ли вистински избор при купување на стан?

Целиот комплекс ќе биде приклучен на дистрибутивната гасификациона мрежа, ке биде изведена и инсталација за парно греење, а планирано е и поставување на климатизери во сите станови.

Дали Знаете Дека …?

Комплекс Крмзов е првиот станбен комплекс во нашиот град од затворен тип, Со сопствен дневен престој за деца и сопствен фитнес центар.

Има уште изненадувања…

Изненадување кое продолжува со секој купен стан во Комплекс Крмзов добивате ПОДАРОК:

* Кујна со сите електрични апарати
* Бања со сите санитарни елементи
* Машина за перење алишта
* Телевизор

Ексклузивни станови во поткровје