ИЗНЕНАДУВАЊЕ!

  • example_3_1

Во периодот од 01.06.2015 до 31.08.2015 со секој купен стан во новиот Комплекс Крмзов добивате ПОДАРОК: – Кујна со сите електрични апарати – Телевизор – Бања со сите санитарни елементи – Машина за перење алишта Контактирајте не!

Повеќе