ИЗНЕНАДУВАЊЕ!

  • example_3_1

Во периодот од 01.06.2015 до 31.08.2015 со секој купен стан во новиот Комплекс Крмзов добивате ПОДАРОК: – Кујна со сите електрични апарати – Телевизор – Бања со сите санитарни елементи – Машина за перење алишта Контактирајте не!

Повеќе

Фасадирање на објектот

  • slika4
  • slika1
  • slika2
  • slika3

24.07.2014 Завршивме со поставувањето на YTONG блокови кои нудат топлинска изолација, носечка способност, безбедност од пожар, штедење енергија и заштита од врева, како и со монтирање на PVC столарија со петкоморни профили, застаклени со четирисезонско стакло. Сега продолжуваме со BATISOVE фасадата…

Повеќе

Бренд КАЛЕ

  • Screenshot
  • Screenshot-1
  • Screenshot-2

Плочките во зградите на КРМЗОВ-МР се од реномираниот турски бренд КАЛЕ. Купувачите на станови имаат можност сами да си одберат боја и дизајн на плочките од КАЛЕ.

Повеќе

ЗГРАДА СО КВАЛИТЕТНИ *YTONG* БЛОКОВИ

ЗГРАДА СО КВАЛИТЕТНИ *YTONG* БЛОКОВИ

Посебно внимание посветуваме на квалитетот на градба и изборот на материјали, со што го имаме првиот објект изграден со YTONG блокови кои нудат оптимална топлинска изолација во комбинација со носечка способност и безбедност од пожар, а во исто време ги…

Повеќе

Локација

Локација

Објектот е лоциран до населбата “Карпош“ и е во непосредна близина на градскиот парк и центарот на градот. Становите се со цена од 600 евра од м2, со можност на отплаќање на 360 рати без учество.

Повеќе

BATISOVE ФАСАДА

BATISOVE ФАСАДА

Со декоративни елементи од EPS блокови покриени со посебен материјал со висок степен на отпорност врз база на акрил.

Повеќе